Arhitectură

Cu aproape 20 de ani de experiență, biroul nostru de arhitectură oferă soluții eficiente în domeniul proiectării clădirilor rezidențiale. Plecând de la faza de anteproiect, gestionăm toate etapele de proiectare, până la momentul obținerii autorizației de construcție.

ANTEPROIECT:

Aici începe proiectul tău! Primul pas al colaborării noastre este o întâlnire de 60 de minute „pe teren”. Arhitectul nostru vă va oferi consultanță de specialitate cu privire la viitorul proiect, astfel încât să conturăm împreună conceptul cel mai potrivit dorințelor tale.

Vom identifica dacă este nevoie de autorizații speciale precum și mărimea echipei de proiectare. Veți primi, de asemenea, un termen estimativ de realizare a proiectului și consultanță cu privire la buget pentru a putea să vă faceți un plan clar pentru materializarea ideilor.

PROIECTAREA (DTAC, DTAD, DTOE, PT, DDE):

După realizarea temei de proiectare, echipa de proiect își va petrece ore întregi pentru a transforma conceptul inițial într-un proiect ce poate fi materializat. Echipa de proiect include arhitecți, urbaniști, ingineri de rezistență și ingineri de instalații interioare, precum și designeri de interior, experți, geologi, topografi…

OBȚINEREA AVIZELOR NECESARE:

Odată ajunși la un proiect ce atinge toate dorințele tale, acesta va fi înaintat instituțiilor pentru obținerea avizelor necesare și, într-un final, a autorizației de construcție. Proiectul final trebuie să reflecte aspirațiile tale și să aducă valoare adăugată stilului tău de viață, în așa fel încât să îmbine designul plăcut cu funcționalitatea.

URMĂRIRE DE ȘANTIER:

În timpul construcției, arhitectul nostru va lucra îndeaproape cu firma de construcții și dirigintele de șantier, va face vizite regulate pe șantier, va oferi consultanță constructorilor și distribuitorilor de materiale, va monitoriza șantierul și, în condițiile în care este contractat pentru managementul proiectului, va urmări cheltuielile pentru a se încadra în bugetul prestabilit.S.C. PURE ARCHITECTURE S.R.L.
J32/1119/2017; CUI: 37938995
Cont LEI: RO50BTRLRONCRT0403649901
Cont EURO: RO97BTRLEURCRT0403649901
Banca Transilvania, Sibiu

Contactează-ne

Andrei Șaguna 12, Sibiu - România Telefon:0745 332465 Email:birou@designarhitectura.ro Web:www.designarhitectura.ro
© Copyright 2017 - Pure Architecture SRL