Serviciile noastre

  • Home
  • /
  • Serviciile noastre

Arhitectură

Cu peste 10 de ani de experiență, biroul nostru de arhitectură oferă soluții eficiente în domeniul proiectării. Plecând de la faza de anteproiect, gestionăm toate etapele de proiectare, până la momentul obținerii autorizației de construcție.

Read More

Design interior

Ca în orice alt domeniu, detaliile sunt extrem de importante. Fie că vorbim de design interior corporate (recepții, birouri), design interior comercial (restaurante, hoteluri) sau design interior rezidențial, scopul nostru este același: ambianță plăcută și confortabilă.

Read More

Urbanism

Considerăm că nu este suficient să proiectăm o construcție atrăgătoare vizual și eficientă, orice nouă clădire având nevoie de un mediu potrivit pentru a se integra. Astfel, urbaniștii noștri vor gândi cea mai bună soluție pentru integrarea viitoarei clădiri în mediul ambiant.
Oferim și soluții eficiente pentru amenajări temporare în vederea organizării de festivaluri în aer liber, precum și documentații PUD, PUZ și PUG.

Read More

Management de proiect

Ne place să ducem lucrurile până la capăt. Tocmai de asta, metoda noastră preferată de lucru este cea în care oferim clienților noștri managementul de proiect pentru realizarea în bune condiții a construcției propuse. Pe lângă managementul de proiect uzual, coordonând pe toți cei implicați în procesul de proiectare, biroul nostru oferă consultanță în procurarea materialelor de construcție, selectarea echipelor de meșteri, managementul cheltuielilor.

Read More


S.C. PURE ARCHITECTURE S.R.L.
J32/1119/2017; CUI: 37938995
Cont LEI: RO50BTRLRONCRT0403649901
Banca Transilvania, Sibiu

Contactează-ne

Andrei Șaguna 12, Sibiu - România Telefon:0745 332465 Email:birou@designarhitectura.ro Web:www.designarhitectura.ro
© Copyright 2017 - Pure Architecture SRL