SERVICII

Arhitectură

Cu peste 10 de ani de experiență, biroul nostru de arhitectură oferă soluții eficiente în domeniul proiectării clădirilor rezidențiale de dimensiuni medii și mici. Plecând de la faza de anteproiect, gestionăm toate etapele de proiectare, până la momentul obținerii autorizației de construcție.

Citeste mai mult

Design interior

Ca în orice alt domeniu, detaliile sunt extrem de importante. Fie că vorbim de design interior corporate (recepții, birouri), design interior comercial (restaurante, hoteluri) sau design interior rezidențial, scopul nostru este același: ambianță plăcută și confortabilă.

Citeste mai mult

Solutii complete pentru festivaluri

Oferim pachetul complet pentru festivaluri – concept de amenajare, realizarea documentațiilor necesare pentru autorizare, coordonarea echipelor în amenajarea temporară.
De asemenea, realizăm planșele de amplasament în vederea obținerii avizelor de securitate la incendiu precum și imagini 3D pentru a oferi sponsorilor randări reale cu privire la vizibilitatea reclamelor în cadrul festivalului.

Citeste mai mult

Management de proiect

Ne place să ducem lucrurile până la capăt. Tocmai de asta, metoda noastră preferată de lucru este cea în care oferim clienților noștri managementul de proiect pentru realizarea în bune condiții a proiectului propus. Pe lângă managementul de proiect uzual, coordonând pe toți cei implicați în procesul de proiectare, biroul nostru oferă consultanță în procurarea materialelor de construcție, selectarea echipelor de meșteri, managementul cheltuielilor.

Citeste mai mult


S.C. PURE ARCHITECTURE S.R.L.
J32/1119/2017; CUI: 37938995
Cont LEI: RO50BTRLRONCRT0403649901
Cont EURO: RO97BTRLEURCRT0403649901
Banca Transilvania, Sibiu

Contactează-ne

Andrei Șaguna 12, Sibiu - România Telefon:0745 332465 Email:birou@designarhitectura.ro Web:www.designarhitectura.ro
© Copyright 2017 - Pure Architecture SRL