Management de proiect

Ne place să ducem lucrurile până la capăt. Tocmai de asta, metoda noastră preferată de lucru este cea în care oferim clienților noștri managementul de proiect pentru realizarea în bune condiții a proiectului.

Management de proiect – etapa de proiectare:

Biroul nostru gestionează tot ce înseamnă proiectare și design interior, păstrând legătura și coordonând toți specialiștii implicați în procesul de proiectare, inclusiv cei externi. În felul acesta, ne asigurăm că totul este conform reglementărilor actuale și cerințelor instituțiilor ce vor elibera autorizațiile de construcție. Asta implică, pe lângă proiectanții de arhitectură, specialiștii în design interior și urbaniști, ingineri de rezistență, ingineri de instalații interioare, topografi, geologi, evaluatori, experți, verificatori de proiect și alții.

Management de proiect – etapa de construcție:

După obținerea autorizației de construcție, este dificil ca beneficiarii să urmărească procesul de derulare a construcției, în special dacă aceștia nu au tangențe cu domeniul imobiliar. Astfel că biroul nostru va lucra îndeaproape cu firma de construcții și dirigintele de șantier, va face vizite regulate pe șantier, va oferi consultanță constructorilor și distribuitorilor de materiale, va monitoriza șantierul și va urmări cheltuielile pentru a se încadra în bugetul prestabilit.

Această etapă este esențială pentru ca proiectul să devină realitate urmărind calitatea, costurile și termenele de execuție dorite.



S.C. PURE ARCHITECTURE S.R.L.
J32/1119/2017; CUI: 37938995
Cont LEI: RO50BTRLRONCRT0403649901
Cont EURO: RO97BTRLEURCRT0403649901
Banca Transilvania, Sibiu

Contactează-ne

Andrei Șaguna 12, Sibiu - România Telefon:0745 332465 Email:birou@designarhitectura.ro Web:www.designarhitectura.ro
© Copyright 2017 - Pure Architecture SRL