Casă de vacanță, Cluj

Dată2021
LocalitateVultureni, jud. Cluj
FazaÎn proces de avizare
ClientPersoană fizică
CategorieArhitectură

“Îmi doresc o casă de vacanță, unde să mă retrag în weekenduri și care să îmi ofere tot ce am nevoie pentru a trăi și perioade mai lungi de timp. Pandemia m-a învățat că am nevoie de o astfel de locuință” a fost primul dialog cu cel ce urma să ne devină client. Astfel că am gândit o clădire modernă, cu spații doar atât cât este nevoie dar suficient de largi pentru un burlac ce își poate permite să se retragă inclusiv cu biroul.
Clădirea, dispusă pe un singur nivel, urmărește panta naturală a terenului, fiind ea însăși formată în trepte. Livingul este deschis spre o terasă generoasă, oferind o panoramă ce cuprinde satul, dealurile și apusul. Atunci când relaxarea se transferă în ciubărul amplasat în partea de sus a terenului, clădirea mai că nu se mai vede, devenind una cu natura datorită acoperișului verde.